1 és negyed évesen

Nyári homokozás a termőföldön. Jövőre már kapálni fogok, most még csak gazolok! Hát perzse hogy zokniban, különben a cipőmbe menne a homok. Vajon mit ültetek jövőre???

 

Már motorozni is tudok. Legközelebb már autót fogok vezetni.

 

 

 

Eljött végre a névnapom napja (Máté - szept. 23.). Vajon mit kapok ajándékba?

 
 
 

 

Bemutatom Tehénkét, aki mindenhová elkísér engem, meg a homlokomon azt a fránya pöttyöt. Ezen a képen már tisztán látszik, hogy zöld színű a szemem, és Tehénkéjé meg fekete.

 

A tél is beköszöntött. Kabát, sapka, sál, csizma. Mennyi ruhát felkell még vennem plusszba, különben megfázok, és cipelhetbek el engem a doktornénihez, akit nagyon nem szeretek, mert állandóan csak szurkál.

 

Így eszik Máté önállóan. Nagyon jól megy már nekem. Sonkás kenyér, meg sajt paradicsommal benyomva a számba, nehogy kiessen.

 

Kárpótol engem a Mikulás ajándéka télen. Persze még csokit nem ehetek, mert az túl megterhelő lenne a szervezetemnek, de csodálhatom a csoki Mikulásokat, meg szétroppanthatom.

 

Sárvári játszóházban rengeteg játék között jól érzem magam. "Az összes játékot vigyük haza magunkkal, különben itt maradok, és csak erőszakkal vihettek haza!"

 

A Sárvári wellnessfürdőbe Karácsony elött érkeztünk, ami nagyon bababarát, és teljesen elégedettek voltunk vele. A hatvani babaúszáson már sokat gyakoroltunk, így itt is élveztem a pancsizást.

 

Babamedence kicsit üres. Sokan otthon maradtak, pedig jó lenne a többi babával is játszani...

 

 

Ez már a gyerekmedence spriccelőkkel. Úgy néz ki, hogy a gyerekek is otthon maradtak, így csak a szüleimmel tudok játszani.

 

Szintén a gyerekmedencében átmentem a spriccelő kapu alatt csukott szemmel. Anya, apa figyelj: Ez volt az első mutatványom!

 

A dömpert Karácsonyra kaptam a szüleimtől, mert nagyon megtetszett a játszóházban lévő. Dödő-nek neveztem el, mert azt könnyebb kimondani. Tehénkét is tudom benne tologatni.

 

Nagyitól kaptam építőkockákat, nem legót, mert azt csak 3 éves kortól lehet. Csak szétszedni tudom, összerakni nem.

 

Ez a baglyos párnám, ami saját kezűleg készült Kriszti által, úgy mint az első szülinapomra készült könyvem is. Ezen alszom el esténként Tehénkével a kiságyban.

 

 

Olvasni jó, de mégjobb, ha felolvasnak nekem! Viszont a könyvet nem adom ki a kezemből.